Bedieningspanelen

Maatwerk touchscreen bedieningspanelen van ACL

Alle benodigde technieken in één klantspecifieke oplossing

Ieder apparaat verdient een bedieningspaneel dat optimaal op zijn gebruiker is afgestemd. Steeds meer functionaliteit wordt tegenwoordig ondergebracht in touchscreens. Maar soms hebben bedieningspanelen meer nodig dan alleen een aanraakscherm. ACL integreert indien nodig ook andere schakeltechnieken in één en dezelfde maatwerkoplossing. Zo kunnen toetsen, sliders, knoppen, speakers en lampjes of andere verlichtingselementen worden toegevoegd.

Bij het ontwerpen van bedieningspanelen houden we rekening met de specifieke gebruiksomstandigheden. Is het binnen of buiten, draagt de gebruiker (werk)handschoenen, is er sprake van een stoffige, vochtige of anderszins bijzondere omgeving? Door de juiste technologie te kiezen zorgen wij voor een altijd optimale functionaliteit.

Door de in-huis productiefaciliteiten zijn we zeer flexibel en hebben we 100% controle over de kwaliteit van de producten. Bovendien geven ze ons de vrijheid om het ontwerp van het bedieningspaneel volledig af te stemmen op huisstijl en designtaal van onze klant (identiteit)

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.