Touchscreens

Touchscreens van ACL – altijd op maat

Touchscreens (aanraakschermen) spelen een steeds grotere rol in onze communicatie van mens tot techniek (human machine interface).

Ook machine- en apparatenbouwers kiezen steeds vaker voor touchscreen technologie. Maar standaard oplossingen sluiten vaak niet aan bij de behoeftes van gebruikers. Dan bieden de maatwerkoplossingen van ACL uitkomst. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten van touchsensoren, zoals Higgstech, DMC, ELO, AMT en 3M. Deze integreren wij in een klantspecifiek totaalsysteem dat plug-and-play kan worden ingebouwd.

ACL ontwikkelt en produceert zowel PCAP als resistieve touchscreen bedieningspanelen. Deze kunnen beiden gecombineerd worden met aanvullende technologieën, zoals:

  • membraan keyboards
  • geïntegreerde printplaten
  • mechanische schakelaars en/of encoders
  • (TFT) displays
  • Inverters, controllers, moederborden, joysticks, etc.

Projected capacitieve touchscreens

In onze eigen zeefdrukkerij worden glasplaten of transparante kunststoffen klantspecifiek bedrukt middels een speciaal procedé waarbij een uitmuntende hechting ontstaat geschikt voor verdere opbouw en integratie. Ook is het mogelijk digitale patronen te drukken door middel van een hybride technologie.
In de cleanroom worden de touchsensoren via een optisch transparante kleeflaag verbonden met het venster.

Tot slot wordt het geheel in een RVS, aluminium of kunststof behuizing geassembleerd.

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.