ACL Technopanel B.V.

ACL – Al bijna 40 jaar maatwerk bedieningspanelen

ACL bestaat al sinds 1984 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van maatwerk bedieningspanelen en complete systemen.

Wij beheersen het gehele traject van ontwerp, engineering, protobouw en serieproductie tot en met lifecycle management (service, reparatie, refurbishment, etc).

Het is onze passie en drijfveer om samen met onze klanten een optimale bedieningsoplossing te ontwikkelen die volledig is toegespitst op de eindgebruiker. Veelal door toepassing van touchscreen technologie, maar ook andere technologieën zijn mogelijk. Door onze integratiekennis en hoogwaardige eigen productie onderscheiden wij ons met maatwerk van de hoogste kwaliteit en maximale flexibiliteit.

Die oplossing is voor ons pas optimaal wanneer hij onder alle omstandigheden de juiste functionaliteit biedt – door gebruik te maken van de meest geschikte technologie – en naadloos past bij de identiteit van de klant.

ACL streeft naar langdurige samenwerkingsverbanden met zowel klanten als leveranciers. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe kennis en verbeteren onze processen continu. Daardoor kunnen wij onze klanten steeds weer state-of-the-art producten leveren, al bijna 40 jaar lang.

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.