Functionaliteit

Bediening die werkt onder alle omstandigheden

ACL ontwikkelt en produceert maatwerk oplossingen in kleine tot middelgrote series. Snel, flexibel en betrouwbaar.

Er zijn vele factoren die de gebruiksomstandigheden van onze touchscreen panels, bedieningspanelen en HMI’s bepalen.

Binnen of buiten, veel of weinig licht, warm of koud, blote hand of beschermende kleding, geoefende of eenmalige gebruiker, normale of agressieve atmosfeer…., de lijst is lang.

Onze klanten kennen hun applicaties en gebruikers door en door. Aan die kennis koppelen wij onze integratie- en technologiecompetenties. Zo zijn we in staat passende en betaalbare functionaliteit op maat te creëren.

Wij werken voor uiteenlopende branches. Van ziekenhuizen tot luxe goederen. Van fabrieken tot openluchtsystemen. Van scholen tot de (petro)chemische industrie. En overal moet de functionaliteit perfect zijn afgestemd op de omstandigheden. Met al die toepassingen verbreedden we telkens onze ervaring. En dat doen we nog steeds dagelijks.

Gebruikersgemak is één van de meest bepalende criteria als het gaat om klanttevredenheid bij eindgebruikers. Net als betrouwbaarheid. Daarom voeren die factoren de boventoon in ons ontwerpproces.

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.