Supply chain management

Ketenregie voor totaalsysteem

Onze interne processen, metaalbewerking, bedrukking en assemblage, voeren we uit op het allerhoogste niveau. Maar bij de productie van HMI systemen komen diverse andere disciplines kijken. Met ons supply chain management stemmen we alles perfect op elkaar af.

Voor onze inkoop van touchscreens hebben wij een strategische relatie opgebouwd met leveranciers in Azië. Daardoor hebben wij veelal directe en volledige toegang tot hun technologische kennis en ondersteuning.

Inkoop en uitbesteding doen we bij betrouwbare partners met wie we jarenlange betrekkingen onderhouden. De regio Eindhoven wordt gekenmerkt door een hoge concentratie bedrijven in de hightech industrie. Dat betekent dat we snel en flexibel kunnen samenwerken met partners van wereldklasse die bovendien gewend zijn om te werken in flexibele ketens onder aanvoering van een ketenregisseur.

Met moderne ERP software en een hoge prioriteit voor leverbetrouwbaarheid kunnen we de dynamische vraag van onze klanten uitstekend volgen.

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.