Ontwerpproces

Ontwikkelkennis van schakeltechnieken, materialen en integratie voor perfecte bedieningsoplossingen

Wij beschikken over zeer uitgebreide kennis en ervaring om samen met onze klanten de juiste keuzes te maken in het ontwerpproces van maatwerk bedieningspanelen. Wij bieden de klant keuze uit een scala aan relevante technologieën, materialen en integratiemogelijkheden. Door die vele opties duidelijk te onderbouwen met de voor- en nadelen komen we gezamenlijk tot de juiste keuzes. En bereiken we de gewenste functionaliteit bij de gedefinieerde gebruikscondities. Uiteraard speelt ook de uiteindelijke productprijs een belangrijke rol in dit proces.

Onze bedieningspanelen vormen uiteindelijk een integraal onderdeel van de machines en installaties van onze klanten. Voor bepaalde producten, zoals PCAP panelen, kan een fijnafstemming tussen de HMI en het complete systeem van de klant nodig zijn om een storingsvrij functioneren onder alle omstandigheden te kunnen garanderen. Dit noemen wij het ‘tunen’ van het product in zijn periferie. Pas als dat is gedaan, is onze ontwikkelopdracht succesvol afgerond.

Door een strak geregisseerde ontwerpmethodiek en korte lijnen naar de eigen productie en onze externe partners komen we snel en flexibel tot resultaten – prototype, eerste serie en serieproductie.

Wij maken maatwerk bedieningsoplossingen

Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en eisen en kunnen daarna precies aangeven wat we voor uw bedieningsvraagstuk kunnen betekenen.

[button-rood] Contact opnemen [/button-rood]